Heinäkuun tapahtumat

25.6. Good Mood -joogat / Mallu Laine
2.7. Good Mood -joogat / Mallu Laine
9.7. Good Mood -joogat / Mallu Laine
13.7. Kesäjooga workshop / Susa Kokko
16.7. Good Mood -joogat / Mallu Laine
20.7. Perhepäivä: brunssi, rentouttavia hoitoja koko perheelle ja ohjattua tekemistä lapsille 
21.7. Porrastreenit / Nanna Karalahti
23.7. Good Mood -joogat / Mallu Laine
27.7. Wellness Day / Laura Rosilla ja Adama Sofia
30.7. Good Mood -joogat / Mallu Laine

Good Moodin perhepäivä 20.7.

Lauantaina 20.7. Keravan kartanon Good Mood -kahvilalla vietetään perhepäivää. Kahvila avaa toivotun brunssikauden. Brunssin jälkeen lapset voivat lähteä tutustumaan kartanon seikkailujen täyteiseen pihamaahan ja eläimiin ohjatusti. Aikuiset voivat nauttia vaikkapa lasillisen kuohuvaa tai suunnata lyhytkestoiseen, mutta ihanasti rentouttavaan hoitoon kartanon hyvän olon huoneelle.

Brunssi on monipuolinen ja se koostuu perinteisistä brunssiherkuista ja sisältää terveellisiä, gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Listalla on mm. kikhernepastasalaattia, tofusalaattia, leipiä, riisipiirakoita, kananmunia, leikkeleitä, siemennäkkäriä, tsatsikia, hummusta, hedelmiä, smootheja, jugurttia, granolaa, hedelmiä ja marjoja, tuorepuuroa, raakakkuja ja banaanileipää. Juomaksi mehua, teetä ja kahvia. Brunssiin kokoamme kartanolla viljeltyjä kasviksia ja yrttejä.

Kattauksia on kaksi klo 11.00 ja 13.00. Brunssiaikaa on reilu tunti. Paikkoja kumpaakin kattaukseen on 32 kpl. Kartanolla istutaan yhteisöllisissä pöydissä muiden kanssa ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Osa paikoista sijaitsee Kruunuvalosalissamme ja osa Chill Out Loungessa, jossa istutaan tyynyjen päällä. Kahvila on samaan aikaan auki myös muille asiakkaille. Brunssin hinta on 25€, 5-12-vuotiaat 12€, alle 5-vuotiaat 5€. Brunssiin sopii mainiosti myös lasi kuohuvaa (7€).

Näin voit varata paikkasi:

Brunssi varataan ennakkoon linkistä löytyvän kyselylomakkeen kautta: Täältä!

aikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varaus on sitova. Peruutusmaksuna veloitetaan 50% varattujen brunssien hinnasta. Brunssi maksetaan kartanolla ennen ruokailun alkua.

Saavuthan paikalle aikaisintaan puoli tuntia ja viimeistään 15 minuuttia ennen kattauksen alkua.

Ohjattua toimintaa lapsille:

Ympäristökasvattaja Mira järjestää brunssien aikaan neljä ohjattua eläintenhoito- ja luontohetkeä lapsille (kolme vuotta täyttäneille ja vanhemmille). Lapset pääsevät halailemaan lampaita, kummastelemaan kanojen elämää ja maistelemaan viljelmän herkkuja. Lasten hetkiin ilmoittaudutaan samassa yhteydessä kuin brunsseillekin. Maksimimäärä per toteutus on 10 lasta paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hetkiä järjestetään klo 11.30-12.00 ja klo 12.10-12.40 sekä klo 13.30-14.00 ja klo 14.10-14.40. Maksu on 5€/lapsi ja se maksetaan käteisellä ohjaajalle. Varmistamme perjantaina 19.7. onko lapsi mukana ohjatussa hetkessä.

Pikarentoutushoitoja:

Brunssin ohessa on ihanaa huokaista hetki ja huolehtia itsestä. Vyöhyketerapeutti ja hieroja Miia Reponen Ecofemmestä tarjoaa pikarentoutushoitoja perhepäivän kunniaksi klo 11.30 ja 15.00 välillä. Pikarentoutushoidossa rentoudut nautinnollisen vyöhyketerapian keinoin. Hoito keskittyy pään ja niskan alueeseen.

Voit varata 20 minuutin hoidon hintaan 15€ joko puhelimitse ennen lauantaita, puh. 040 040 5526 tai tapahtumapäivänä ajanvarauslistasta kartanon hoitohuoneen ulkopuolelta.

Good Mood

Kivisillantie 12, 04200 Kerava

Sivujen toteutus ILLEGALVISION