Tilavuokraus

 

Kahvilalla on käytössään Keravan kartanorakennuksesta alakerta. Voit vuokrata kahvilan aukioloaikoina tilaisuuteesi joko Kruunuvalosalin (max 20hlö istumaan) tai Chill Out Lounge (max 20hlö istumaan). Kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella pe-su vuokrattavana on kumpikin sali, jotka on yhdistettävissä sekä kartanon ala-aulatilat.

 

Tilaisuuden tarjottavat voit tilata meiltä. Keittiömestarimme voi valmistaa muitakin tuotteita kuin niitä, mitä menusta löytyy ja haluamme palvella tilaisuuttasi mahdollisimman hyvin. Henkilökuntamme jäsen on koko tilaisuutesi ajan paikalla ja auttaa tarvittaessa. Voit tuoda tilaisuuteesi vaihtoehtoisesti myös omat tarjottavat, mutta emme valitettavasti voi tarjota keittiötä tai astioita käyttöösi. Tiloissamme on anniskeluoikeudet, joten omien alkoholijuomien käyttö ei ole mahdollista.

 

Tilavuokraushinnat (hinta sovitaan aina erikseen, mutta tässä perushinnasto):

 

ma-pe klo 9-16 & ma-to klo 16-21: 50€/h

pe klo 16-21, la & su 10-24: 100€/h

 

Varattavaan aikaan tulee sisällyttää valmistelu- ja purkuajat. Hintoihin lisätään aina myös siivousmaksu (arkena 40€ ja pe-su 80€ / varaus).

 

Peruutusehdot: Vahvistettu varausmaksu on puolet tilaisuuden hinnasta. Varausmaksua ei palauteta takaisin, vaikka tilaisuus peruuntuisi. Tilojen varauksen voi peruuttaa ilman lisämaksua 14 vrk ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu 7-14 vrk ennen tilaisuutta, veloitamme 25 % tilauksen hinnasta lisää. Alle 7 vrk ennen tilaisuutta tapahtuneista peruutuksista veloitamme koko tilauksen hinnan. Loppusumma on maksettava viimeistään 2 vrk ennen tilaisuutta.

Good Mood

Kivisillantie 12, 04200 Kerava

Sivujen toteutus ILLEGALVISION